tikbeni

Subtitle

BELAJAR YANG CANGGIH DAN MENYENANGKAN

Selamat buat SMA Negeri 3 Kota Tangerang Selatan, satu satunya SMA Negeri yang menyelenggarakan program pemerintah Ujian Nasional Online di Provinsi Banten Kota Tangerang Selatan Sejak Pertama dibuka program CB, UNBK dan sampai sekarang Untuk lebih jelasnya  klik di sini

WEB SEKOLAH : http://www.sman3tangsel.sch.id 

                          : http://www.smk-technomedia.webs.com

NILAI RAPORT SMA N 3 TANGSEL


FACEBOOK     

BLOG PRIBADI :http://www.tresfrau.blogspot.com

                           :http://www.berlyna.blogspot.com

                            http://www.umrohlah.blogspot.com



0:00/7:04
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

LINGKUNG SENI SUNDA ASLI TANPA MESUM TANPA DEBT COLLECTOR TANPA KEBOBROKAN MORAL MURNI UNGKAPAN KEBAHAGIAAN

LAGU SUNDA YANG DIBAJAK SEJAK DULU:
Lagu Sunda Dibajak ti Baheula
Lagu Sunda : Pileuleuyan
Lagu Bajakana : Goodbye
Borokokok Nu Ngabajakna : Air Supply

Lagu Sunda : Neng Geulis
Lagu Bajakana : Beautiful Girl/Pretty Woman
Borokokok Nu Ngabajakna : Jose Maari Chan/Roy Orbison

Lagu Sunda : Potret Manehna
Lagu Bajakana : Picture of You
Borokokok Nu Ngabajakna : Westlife

Lagu Sunda : Awewe Sapi Daging
Lagu Bajakana : Material Girl
Borokokok Nu Ngabajakna : Madonna

Lagu Sunda : Eplok Cendol
Lagu Bajakana : Fat Bottom Girl
Borokokok Nu Ngabajakna : Queen

Lagu Sunda : Cing Tulungan
Lagu Bajakana : Save Me
Borokokok Nu Ngabajakna : Queen

Lagu Sunda : Teu Honcewang
Lagu Bajakana : Disposable Heroes
Borokokok Nu Ngabajakna : Metallica

Lagu Sunda : Emen
Lagu Bajakana : Supermen
Borokokok Nu Ngabajakna : Five For Fighting

Lagu Sunda : Berenyit
Lagu Bajakana : So Young
Borokokok Nu Ngabajakna : The Corrs

Lagu Sunda : Linu
Lagu Bajakana : Unwell
Borokokok Nu Ngabajakna : Matchbox 20

Lagu Sunda : Jol
Lagu Bajakana : Welcome Home
Borokokok Nu Ngabajakna : Metallica

Lagu Sunda : Bajing Lincat
Lagu Bajakana : Jump
Borokokok Nu Ngabajakna : Van Halen

Lagu Sunda : Kamana
Lagu Bajakana : Why Go
Borokokok Nu Ngabajakna : Pearl Jam

Lagu Sunda : Es Lilin
Lagu Bajakana : Ice Ice Baby
Borokokok Nu Ngabajakna : Vanilla Ice

Lagu Sunda : Sagagang Kembang
Lagu Bajakana : Bed of Roses
Borokokok Nu Ngabajakna : Bon Jovi

Lagu Sunda : Bangbung Ranggaek
Lagu Bajakana : Bang Bang
Borokokok Nu Ngabajakna : Gorky Park

Lagu Sunda : Ngantosan
Lagu Bajakana : Right Here Waiting
Borokokok Nu Ngabajakna : Richard Marx

DIAMBIL DARI : http://sundasumedang.blogspot.com/


Si Kabayan Mawa Carita
Carita 1

WARTA HA…HA…HA…

Si kabayan kakara datang ti Jepang. Di Jepangna teh manehna tas ngayakeun panalungtikan ngeunaan pertanian. Datang ka lemburna tuluy ngayakeun ceramah di hareupeun para patani. Ari ceramahna teh ku basa Jepang anu ditarjamahkeun ku Si Ibro.
Kabayan : Toshiba to kawasaki, watakushi, wa nipondenso no mitsubishi fuso desu neh……
Si Ibro : Bapa-bapa jeung aki-aki. Kuring kakara datang ti Jepang, ayeuna didieu rek ngayakeun ceramah ngeunaan hama fuso…..”
Kabayan : Chotto mitte Tohatsu to Komatu, Are wa Teijin Tetoron Colt mini.
Si Ibro : Kudu diconto Si Toha jeung Si Komar. Tadina rajin melak pare ayeuna ganti melak engkol”
Kabayan : Sanyo Fuji Color National Gobel…!
Si Ibro : Lamun halodo, nyebor kudu make Sanyo, ulah poho dikolor ambeh henteu gubal- gabel….!
Hadirin surak ayeuh-ayeuhan…………

CARITA 2
Si Kabayan nelepon redaksi mangle, maksudna rek ngirim naskah
Kabayan : Sareng redaksi Mangle?
Redaksi : Leres
Kabayan : Tiasa kitu ngintunkeun carita nyambung tina telepon?
Redaksi : Maksadna?
Kabayan : Sumuhun abdi macakeun carios nyambung tina telepon, saderek anu ngetikna ti dinya.
Redaksi tangka buncelik bakat ku ambek!

CARITA 3

NGAPALKEUN

Iteung : Teu rido siah aing mah! Ayeuna keneh gancang anteurkeun ka abah reujeung ka ambu!
Kabayan ( reuwas ) : Kunaon sia teh Iteung teu pupuguh?
Iteung ( ngabelehem ) : Keur ngapalkeun piomongeun, bisi kajadian abdi dicandung ku akang”

CARITA 4

NYANDU

Nyi Iteung : Cik atuh Kang, carek tukang ngarang teh ulah ngaromongkeun urang wae kituh!
Kabayan : Moal bisa, Teung…. maranehna geus nyandu kana ngomongkeun urang.

KEPALA SEKOLAH


Jadi kepala sekolah di sebuah Perguruan menengah atas dan atau kejuruan:

Jika anda jadi Ksek di sekolah negeri, maka 90% adalah politik dan 10% adalah kegiatan kerja;


Namun jika anda menjadi kepala sekolah di swasta, maka sebaliknya, 90% adalah kegiatan murni bekerja dan sisanya yang 10% adalah untuk kegiatan politik dan nasib.


Anda jadi yang mana? keduanya sama saja tergantung kitanya, proses yang baik maka bisa jadi menghasilkan output yang baik juga